20. april 2024   
 
hair bundles
 
Smily
Selskabsmenuer
Min,10 kuverter - hvor intet andet er nævnt..
Supper (terrin eller tallerken)
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    55,00
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    55,00
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    60,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    50,00
   1 stor eller 2 små
Kold stegt kyllingebryst.
DKK    55,00
   På sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas, ærter og flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    60,00
   m. rejer, asparges, caviar, citron og dressing.
Tunmousse
DKK    55,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet.
DKK    68,00
   Anrettet på sprød salat m. rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Forretter - tallerkenanrettede
Røget landskinke
DKK    65,00
   På salatbund, med honningmelon, grønne slikasparges, cherrytomat og brød.
Røget krondyrkølle
DKK    65,00
   m. lun svampestuvning og brød.
Fillo-kurv m. Grand Cru laks.
DKK    70,00
   Tigerrejer, peberdressing, basilikum-pesto og flûtes.
Fisketallerken m. jomfruhummer
DKK    70,00
   lakserose, indbagte tigerrejer, frisk lime, cherrytomat, caviart og brød.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    98,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    98,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kogt oksekød (suppekød).
DKK    98,00
   Med haricots verts, hvide kartofler, rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad fyldt m. bacon/æbler/soltørrede tomater
DKK    105,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg m. grønsager.
DKK    105,00
   Blomkål, gulerødder, broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    100,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Rosastegt kalveculotte
DKK    115,00
   m. baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    120,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    150,00
   Med babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Helstegt oksemørbrad
DKK    180,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Desserter - tallerkenanrettede
Desserttallerken m. nøddekurv.
DKK    70,00
   3 slags is, hindbærcoulis og frisk frugt.
Desserttallerken
DKK    70,00
   Fransk chokoladetærte, frisk frugt, jordbærcreme og vanilleparfait.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    52,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    58,00
Diverse fromager
DKK    55,00
Pære Belle Helene
DKK    58,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    68,00
Dessertbord
DKK    85,00
   Mindst 5 forskellige; is, kage, fromage.
Kaffe - tilbehør til kaffen
Kaffe/the
DKK    24,00
Småkager
DKK    12,00
Petit Fours
DKK    22,00
Sarah Bernards
DKK    27,00
1/2 bolle m. pålæg
DKK    18,00
Kringle
DKK    16,00
Lagkage m. flødeskum
DKK    24,00
Frugtstang m. kransekagekant
DKK    50,00
   med gele og creme fraiche.
Ostelagkage eller Kvargkage.
DKK    45,00
Kaffebord
DKK    80,00
   Kaffe/the m. 1/2 bolle, kringle, lagkage og småkager.
Natmad
Diverse supper....fra
DKK    55,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål.
DKK    55,00
   Med rødbeder, brød og smør.
Frikadeller med kartoffelsalat.
DKK    55,00
   Rødbeder, purløg.
3 slags tærter
DKK    60,00
   m. salat og grovbrød.
Pålægsbord
DKK    70,00
   3 slags pålæg, lun leverpostej, ost, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
Lav selv hotdogs.
DKK    70,00
   Røde - og ristede pølser, alm. pølsebrød, sennep, ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat.
Buffet'er
Brunch-buffet. (min.20 cou.)
DKK    190,00
   Blødkogte æg, røræg med brunchpølser, tartelet med høns i asparges, 2 slags pålæg (rullepølse, hamburgerryg), lun leverpostej med champignons og bacon, ostefad med druer og ananas, pandekager med akaciehonning, 2 slags marmelade, rugbrød, franskbrød, rundstykker, æble- og appelsinjuice, kaffe og the.
Frokost-buffet 1.
DKK    175,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade, rejer m. mayonnaise, hamburgerryg m. italiensk salat, kold steg m. rødkål, lun leverpostej m. champignons og bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer, rugbrød, franskbrød, kiks, smør.
Frokost-buffet 2
DKK    185,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfri kartofler, porre- og tomattærte, frisk blandet salat, grovbrød/flûtes, kvargkage.
Aftenbuffet
Aftenbuffet 1
DKK    165,00
   Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler.
1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Krydderstegte kartofler
5 Bagte kartofler m. kryddersmør

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 2
DKK    175,00
   Vælg 4 slags og 2 slags kartofler ud fra samme liste som buffet 1.

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 3 (min. 20 pers.)
DKK    265,00
   Lakseroulade m. flødeost, tunmousse m. rejer, serranoskinke m. honningmelon. Kalkunsauteé m. ris og karrysauce, porchetta m. ovnbagte rodfrugter, rosastegt okseculotte, blandet salat m. feta og saltmandler, coleslaw, 2 valgfri kartofler, whisky- og bearnaisesauce. Ost og frugt, fragilite-lagkage m. chokoladecreme.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00