24. april 2018   
 
 
Selskabsmenuer
Min,10 kuverter - hvor intet andet er nævnt..
Supper (terrin eller tallerken)
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    50,00
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    50,00
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    56,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    46,00
   1 stor eller 2 små
Kold stegt kyllingebryst.
DKK    50,00
   På sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas, ærter og flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    55,00
   m. rejer, asparges, caviar, citron og dressing.
Tunmousse
DKK    50,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet.
DKK    65,00
   Anrettet på sprød salat m. rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Forretter - tallerkenanrettede
Røget landskinke
DKK    60,00
   På salatbund, med honningmelon, grønne slikasparges, cherrytomat og brød.
Røget krondyrkølle
DKK    60,00
   m. lun svampestuvning og brød.
Fillo-kurv m. Grand Cru laks.
DKK    65,00
   Tigerrejer, peberdressing, basilikum-pesto og flûtes.
Fisketallerken m. jomfruhummer
DKK    65,00
   lakserose, indbagte tigerrejer, frisk lime, cherrytomat, caviart og brød.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    90,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    95,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kogt oksekød (suppekød).
DKK    90,00
   Med haricots verts, hvide kartofler, rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad fyldt m. bacon/æbler/soltørrede tomater
DKK    98,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg m. grønsager.
DKK    98,00
   Blomkål, gulerødder, broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    98,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Rosastegt kalveculotte
DKK    108,00
   m. baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    118,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    148,00
   Med babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Gammeldaws Andesteg
DKK    138,00
   m. 1/2 æble, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler, andeskysovs.
Helstegt oksemørbrad
DKK    168,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Desserter - tallerkenanrettede
Desserttallerken m. nøddekurv.
DKK    65,00
   3 slags is, hindbærcoulis og frisk frugt.
Desserttallerken
DKK    65,00
   Fransk chokoladetærte, frisk frugt, jordbærcreme og vanilleparfait.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    48,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    55,00
Diverse fromager
DKK    50,00
Pære Belle Helene
DKK    55,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    60,00
Dessertbord
DKK    75,00
   Mindst 5 forskellige; is, kage, fromage.
Kaffe - tilbehør til kaffen
Kaffe/the
DKK    22,00
Småkager
DKK    10,00
Petit Fours
DKK    20,00
Sarah Bernards
DKK    27,00
1/2 bolle m. pålæg
DKK    18,00
Kringle
DKK    16,00
Lagkage m. flødeskum
DKK    22,00
Frugtstang m. kransekagekant
DKK    45,00
   med gele og creme fraiche.
Ostelagkage eller Kvargkage.
DKK    39,00
Kaffebord
DKK    75,00
   Kaffe/the m. 1/2 bolle, kringle, lagkage og småkager.
Natmad
Diverse supper....fra
DKK    50,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål.
DKK    50,00
   Med rødbeder, brød og smør.
Frikadeller med kartoffelsalat.
DKK    50,00
   Rødbeder, purløg.
3 slags tærter
DKK    55,00
   m. salat og grovbrød.
Pålægsbord
DKK    65,00
   3 slags pålæg, lun leverpostej, ost, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
Lav selv hotdogs.
DKK    65,00
   Røde - og ristede pølser, alm. pølsebrød, sennep, ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat.
Buffet'er
Brunch-buffet. (min.20 cou.)
DKK    150,00
   Blødkogte æg, røræg med brunchpølser, tartelet med høns i asparges, 2 slags pålæg (rullepølse, hamburgerryg), lun leverpostej med champignons og bacon, ostefad med druer og ananas, pandekager med akaciehonning, 2 slags marmelade, rugbrød, franskbrød, rundstykker, æble- og appelsinjuice, kaffe og the.
Frokost-buffet 1.
DKK    155,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade, rejer m. mayonnaise, hamburgerryg m. italiensk salat, kold steg m. rødkål, lun leverpostej m. champignons og bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer, rugbrød, franskbrød, kiks, smør.
Frokost-buffet 2
DKK    165,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfri kartofler, porre- og tomattærte, frisk blandet salat, grovbrød/flûtes, kvargkage.
Aftenbuffet
Aftenbuffet 1
DKK    145,00
   Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler.
1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Krydderstegte kartofler
5 Bagte kartofler m. kryddersmør

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 2
DKK    155,00
   Vælg 4 slags og 2 slags kartofler ud fra samme liste som buffet 1.

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 3 (min. 20 pers.)
DKK    225,00
   Lakseroulade m. flødeost, tunmousse m. rejer, serranoskinke m. honningmelon. Kalkunsauteé m. ris og karrysauce, porchetta m. ovnbagte rodfrugter, rosastegt okseculotte, blandet salat m. feta og saltmandler, coleslaw, 2 valgfri kartofler, whisky- og bearnaisesauce. Ost og frugt, fragilite-lagkage m. chokoladecreme.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00