26. september 2018   
 
 
A La Carte
Supper
1: Klar suppe.
DKK    52,00
   Med boller og urter.
2: Flødelegeret svampesuppe
DKK    60,00
   parfumeret m. Madeira.
3: Fransk løgsuppe
DKK    60,00
   med ostecroutons.
Forretter
5: Rejecocktail
DKK    70,00
   med dressing og flûtes.
6: Friterede rejer i Tempuradej
DKK    70,00
   med sur/sød dip.
7: Lufttørret Landskinke
DKK    70,00
   på salat med melon.
Fiskeretter
9: Stegt rødspætte
DKK    140,00
   med persillesovs og hvide kartofler.
10: Smørstegte Rødtungefileter
DKK    178,00
   garneret med ferskrøget laks og ristede champignons.
Vegetar
11: Grønsagsfyldte forårsruller
DKK    108,00
   med karrysauce og løse ris.
12: Pasta Penne
DKK    98,00
   med sauterede grønsager og svampe i tomatflødesauce.
Snackkurv
DKK    55,00
Stegeretter
14: Hotel Outrup Special
DKK    118,00
   50% hakket bacon, 50% hakket oksekød, med sautee af peberfrugt/løg/champignons, steakhouse fritter og pebersauce.
15: Dansk bøf (300 g.)
DKK    92,00
   med bløde løg, kartofler, surt og pandesovs.
16: Wienerschnitzel (300 g. skåret af skinke)
DKK    118,00
   med ærter, pom. Sauteé og smørsauce.
17: Københavnerschnitzel (300 g. skåret af skinke)
DKK    138,00
   med pom. frites, ærter og bearnaisesauce.
19: Kyllingebrystfilet grilleret
DKK    118,00
   med ovnbagte rodfrugter, grøn salat, hvide kartofler og skysauce.
21: Mørbradgryde m. bacon, champignons og cocktailpølser.
DKK    138,00
   Dertil valgfri mellem ris eller pom. Sauteé.
Steaks
22: Steak Bearnaise (220 g.)
DKK    175,00
   med årstidens grønsager, bearnaisesauce og stegte kartofler.
23: Peber-steak (220 g.)
DKK    175,00
   med årstidens friske grønsager, stegte kartofler og pebersauce.
25: Oksemørbrad (220 gr.)
DKK    225,00
   med årstidens grønsager, bearnaisesauce, bagt kartoffel og valgfri smør.
Børnemenu
26: Kyllingelår med pom. Frites.
DKK    50,00
  
27: 1 fiskefilet m. pom. Frites.
DKK    50,00
28: 2 røde pølser m. pom. Frites.
DKK    50,00
29: 2 Frikadeller m. kartofler og sovs
DKK    55,00
30: Pasta Penne med kødsauce.
DKK    55,00
31: Klovne-is
DKK    40,00
   3 kugler is med vaffel og flødeskum.
Desserter
32: Pære Belle Helene
DKK    60,00
   Vanilleis med 1/2 pære og chokoladesauce.
33: Hjemmebagt pæretærte.
DKK    55,00
   Serveres lun, med creme fraiche.
34: 2 lune pandekager.
DKK    60,00
   Serveres med is og chokoladesauce.
36: Irish Coffeé ( 3 cl.)
DKK    55,00
Frokostretter
41: Fiskefilet
DKK    35,00
   med remoulade, citron og brød.
42: 2 Frikadeller
DKK    45,00
   med rødkål og smurt brød.
43: Bøf m. spejlæg
DKK    65,00
   med brød og surt.
44: Stjerneskud
DKK    80,00
   med 2 stegte fisk, rejer, asparges.
45: Pariserbøf
DKK    80,00
   med rå løg, peberrod, kapers, rødbede og pasteuriseret æggeblomme.
46: Æggekage
DKK    70,00
   med bacon, tomat, brød og smør.
(Min. 2 cou.)
47: Frokostplatte
DKK    140,00
   Sild m. karrysalat, æg, tomat, lun fiskefilet, rejer, 2 slags pålæg, lun frikadelle, ost.
Brød og smør.
Smørrebrød
1: Uspecificeret smørrebrød
DKK    28,00
Drikkevarer
1: Isvand (pr. person)
DKK    18,00
2: Sodavand
DKK    24,00
3: Øl
DKK    30,00
5: Snaps/bitter (2 cl)
DKK    28,00
7: Cognac (Martell 2 cl)
DKK    38,00
8: Bailey (3 cl)
DKK    38,00
11: Kaffe/the
DKK    22,00
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00