20. oktober 2017   
 
 
Diner Transportable
Min. 10 kuverter - hvor intet andet er nævnt.
Supper
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    48,00
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    48,00
Porrecremesuppe
DKK    50,00
   m. kødboller og brødcroutons.
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    54,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    44,00
Kold stegt kyllingebryst
DKK    48,00
   på sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas og ærter. Flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    50,00
   Med rejer, asparges, dilddressing, citron og caviar
Tunmousse
DKK    50,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet på sprød salat
DKK    62,00
   Med rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    85,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    90,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kalkunsteg fyldt m. porre/soltørrede tomater
DKK    88,00
   Dertil baconmajs, haricots verts, pom. risollès og skysauce.
Kogt oksekød (suppekød)
DKK    86,00
   Med haricots verts, hvide kartofler,
rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad m. bacon, æbler, soltørrede tomater
DKK    88,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    92,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Kalvesteg m. blomkål, gulerødder
DKK    92,00
   Broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalveculotte
DKK    98,00
   Dertil baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    98,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    118,00
   m. babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Gammeldaws Andesteg
DKK    138,00
   m. 1/2 æble, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysovs.
Helstegt oksemørbrad
DKK    158,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Buffet'er
Frokost-buffet 1
DKK    145,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade og citron, rejer m. mayonnaise, kold hamburgerryg m. italiensk salat, kold flæskesteg m. rødkål, lun leverpostej m. bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer. (incl. brød og smør)
Frokost-buffet 2
DKK    155,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfrie kartofler, porretærte, tomattærte, mixed salat, grovbrød, kvarg-kage.
Aften-buffet 1 (vælg 3 slags kød og 2 kartofler)
DKK    135,00
   Vælg fra samme liste som aften-buffet 2
Aften-buffet 2 (vælg 4 slags kød og 2 kartofler)
DKK    145,00
   1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Ovnbagte pestokartofler
5 Krydderstegte kartofler
6 Bagte kartofler m. kryddersmør

Til begge aften-buffet'er medfølger salatbar bestående af; iceberg, majs, ærter, tomat, agurk, pastasalat, bønnespirer og dressing.
Dessertbuffet
DKK    65,00
   m. 2 slags is, 2 slags kage, fromage, syltede frugter, div. dessertsaucer.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    45,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    50,00
Diverse fromager
DKK    45,00
   f.eks citronfromage, ananasfromage, appelsinfromage m.fl.
Pære Belle Helene
DKK    50,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    54,00
Natmad
Diverse supper fra
DKK    48,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål
DKK    46,00
   eller med kartoffelsalat.
3 slags tærter m. salat og grovbrød.
DKK    50,00
Pålægsbord
DKK    60,00
   2 slags pålæg, lun leverpostej, ostefad, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00