24. april 2018   
 
 
Diner Transportable
Min. 10 kuverter - hvor intet andet er nævnt.
Supper
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    50,00
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    50,00
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    56,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    46,00
Kold stegt kyllingebryst
DKK    50,00
   på sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas og ærter. Flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    55,00
   Med rejer, asparges, dilddressing, citron og caviar
Tunmousse
DKK    50,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet på sprød salat
DKK    65,00
   Med rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    90,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    95,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kogt oksekød (suppekød)
DKK    90,00
   Med haricots verts, hvide kartofler,
rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad m. bacon, æbler, soltørrede tomater
DKK    98,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    98,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Kalvesteg m. blomkål, gulerødder
DKK    98,00
   Broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalveculotte
DKK    108,00
   Dertil baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    118,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    148,00
   m. babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Gammeldaws Andesteg
DKK    138,00
   m. 1/2 æble, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysovs.
Helstegt oksemørbrad
DKK    168,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Buffet'er
Frokost-buffet 1
DKK    145,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade og citron, rejer m. mayonnaise, kold hamburgerryg m. italiensk salat, kold flæskesteg m. rødkål, lun leverpostej m. bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer. (incl. brød og smør)
Frokost-buffet 2
DKK    155,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfrie kartofler, porretærte, tomattærte, mixed salat, grovbrød, kvarg-kage.
Aften-buffet 1 (vælg 3 slags kød og 2 kartofler)
DKK    145,00
   Vælg fra samme liste som aften-buffet 2
Aften-buffet 2 (vælg 4 slags kød og 2 kartofler)
DKK    155,00
   1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Ovnbagte pestokartofler
5 Krydderstegte kartofler
6 Bagte kartofler m. kryddersmør

Til begge aften-buffet'er medfølger salatbar bestående af; iceberg, majs, ærter, tomat, agurk, pastasalat, bønnespirer og dressing.
Dessertbuffet
DKK    75,00
   m. 2 slags is, 2 slags kage, fromage, syltede frugter, div. dessertsaucer.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    48,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    55,00
Diverse fromager
DKK    50,00
   f.eks citronfromage, ananasfromage, appelsinfromage m.fl.
Pære Belle Helene
DKK    55,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    60,00
Natmad
Diverse supper fra
DKK    50,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål
DKK    50,00
   eller med kartoffelsalat.
3 slags tærter m. salat og grovbrød.
DKK    55,00
Pålægsbord
DKK    65,00
   2 slags pålæg, lun leverpostej, ostefad, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00