|
|
|
Selskabsmenuer |
Min,10 kuverter - hvor intet andet er nævnt.. |
Supper (terrin eller tallerken) |
|
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes |
|
|
|
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes |
|
|
|
Fransk løgsuppe m. ostecroutons |
|
| |
Forretter |
|
Tarteletter m. høns i asparges |
|
|
1 stor eller 2 små |
|
|
Kold stegt kyllingebryst. |
|
|
På sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas, ærter og flûtes. |
|
|
Kold fiskefad m. flûtes |
|
|
m. rejer, asparges, caviar, citron og dressing. |
|
|
Tunmousse |
|
|
m. rejer, asparges, citron og flutes. |
|
|
Røget ørredfilet. |
|
|
Anrettet på sprød salat m. rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes. |
|
|
Forretter - tallerkenanrettede |
|
Røget landskinke |
|
|
På salatbund, med honningmelon, grønne slikasparges, cherrytomat og brød. |
|
|
Røget krondyrkølle |
|
|
m. lun svampestuvning og brød. |
|
|
Fillo-kurv m. Grand Cru laks. |
|
|
Tigerrejer, peberdressing, basilikum-pesto og flûtes. |
|
|
Fisketallerken m. jomfruhummer |
|
|
lakserose, indbagte tigerrejer, frisk lime, cherrytomat, caviart og brød. |
|
|
Hovedretter |
|
Helstegt svinekam |
|
|
Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs |
|
|
Farseret svinekam |
|
|
m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce. |
|
|
Kogt oksekød (suppekød). |
|
|
Med haricots verts, hvide kartofler, rødbeder og peberrodssovs. |
|
|
Helstegt svinemørbrad fyldt m. bacon/æbler/soltørrede tomater |
|
|
Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce. |
|
|
Kalvesteg m. grønsager. |
|
|
Blomkål, gulerødder, broccolisalat, hvide kartofler og skysauce. |
|
|
Kalvesteg som vildt |
|
|
Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce. |
|
|
Rosastegt kalveculotte |
|
|
m. baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce. |
|
|
Lammekølle m. persille/hvidløg |
|
|
Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce. |
|
|
Rosastegt andebryst |
|
|
Med babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce. |
|
|
Helstegt oksemørbrad |
|
|
m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat. |
|
|
Desserter - tallerkenanrettede |
|
Desserttallerken m. nøddekurv. |
|
|
3 slags is, hindbærcoulis og frisk frugt. |
|
|
Desserttallerken |
|
|
Fransk chokoladetærte, frisk frugt, jordbærcreme og vanilleparfait. |
|
|
Desserter |
|
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce |
|
|
|
Fløderand m. is og karamelsauce |
|
|
|
Diverse fromager |
|
|
|
Pære Belle Helene |
|
|
|
Hjemmelavet is m. hindbærpureè |
|
|
|
Dessertbord |
|
|
Mindst 5 forskellige; is, kage, fromage. |
|
|
Kaffe - tilbehør til kaffen |
|
Kaffe/the |
|
|
|
Småkager |
|
|
|
Petit Fours |
|
|
|
Sarah Bernards |
|
|
|
1/2 bolle m. pålæg |
|
|
|
Kringle |
|
|
|
Lagkage m. flødeskum |
|
|
|
Frugtstang m. kransekagekant |
|
|
med gele og creme fraiche. |
|
|
Ostelagkage eller Kvargkage. |
|
|
|
Kaffebord |
|
|
Kaffe/the m. 1/2 bolle, kringle, lagkage og småkager. |
|
|
Natmad |
|
Diverse supper....fra |
|
|
|
Frikadeller m. stuvet hvidkål. |
|
|
Med rødbeder, brød og smør. |
|
|
Frikadeller med kartoffelsalat. |
|
|
Rødbeder, purløg. |
|
|
3 slags tærter |
|
|
m. salat og grovbrød. |
|
|
Pålægsbord |
|
|
3 slags pålæg, lun leverpostej, ost, rugbrød, grovbrød, kaffe og the. |
|
|
Lav selv hotdogs. |
|
|
Røde - og ristede pølser, alm. pølsebrød, sennep, ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat. |
|
|
Buffet'er |
|
Brunch-buffet. (min.20 cou.) |
|
|
Blødkogte æg, røræg med brunchpølser, tartelet med høns i asparges, 2 slags pålæg (rullepølse, hamburgerryg), lun leverpostej med champignons og bacon, ostefad med druer og ananas, pandekager med akaciehonning, 2 slags marmelade, rugbrød, franskbrød, rundstykker, æble- og appelsinjuice, kaffe og the. |
|
|
Frokost-buffet 1. |
|
|
Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade, rejer m. mayonnaise, hamburgerryg m. italiensk salat, kold steg m. rødkål, lun leverpostej m. champignons og bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer, rugbrød, franskbrød, kiks, smør. |
|
|
Frokost-buffet 2 |
|
|
Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfri kartofler, porre- og tomattærte, frisk blandet salat, grovbrød/flûtes, kvargkage. |
|
|
Aftenbuffet |
|
Aftenbuffet 1 |
|
|
Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler.
1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle
1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Krydderstegte kartofler
5 Bagte kartofler m. kryddersmør
Dertil salatbar m. dressing. |
|
|
Aftenbuffet 2 |
|
|
Vælg 4 slags og 2 slags kartofler ud fra samme liste som buffet 1.
Dertil salatbar m. dressing. |
|
|
Aftenbuffet 3 (min. 20 pers.) |
|
|
Lakseroulade m. flødeost, tunmousse m. rejer, serranoskinke m. honningmelon. Kalkunsauteé m. ris og karrysauce, porchetta m. ovnbagte rodfrugter, rosastegt okseculotte, blandet salat m. feta og saltmandler, coleslaw, 2 valgfri kartofler, whisky- og bearnaisesauce. Ost og frugt, fragilite-lagkage m. chokoladecreme. |
|
|
|
|