21. november 2024   
 
hair bundles
 
Smily
Diner Transportable
Min. 10 kuverter - hvor intet andet er nævnt.
Supper
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    55,00
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    55,00
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    60,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    50,00
Kold stegt kyllingebryst
DKK    55,00
   på sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas og ærter. Flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    60,00
   Med rejer, asparges, dilddressing, citron og caviar
Tunmousse
DKK    55,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet på sprød salat
DKK    68,00
   Med rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    98,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    98,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kogt oksekød (suppekød)
DKK    98,00
   Med haricots verts, hvide kartofler,
rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad m. bacon, æbler, soltørrede tomater
DKK    105,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    100,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Kalvesteg m. blomkål, gulerødder
DKK    105,00
   Broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalveculotte
DKK    115,00
   Dertil baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    120,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    150,00
   m. babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Helstegt oksemørbrad
DKK    170,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Buffet'er
Frokost-buffet 1
DKK    175,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade og citron, rejer m. mayonnaise, kold hamburgerryg m. italiensk salat, kold flæskesteg m. rødkål, lun leverpostej m. bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer. (incl. brød og smør)
Frokost-buffet 2
DKK    185,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfrie kartofler, porretærte, tomattærte, mixed salat, grovbrød, kvarg-kage.
Aften-buffet 1 (vælg 3 slags kød og 2 kartofler)
DKK    165,00
   Vælg fra samme liste som aften-buffet 2
Aften-buffet 2 (vælg 4 slags kød og 2 kartofler)
DKK    175,00
   1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Ovnbagte pestokartofler
5 Krydderstegte kartofler
6 Bagte kartofler m. kryddersmør

Til begge aften-buffet'er medfølger salatbar bestående af; iceberg, majs, ærter, tomat, agurk, pastasalat, bønnespirer og dressing.
Dessertbuffet
DKK    85,00
   m. 2 slags is, 2 slags kage, fromage, syltede frugter, div. dessertsaucer.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    52,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    58,00
Diverse fromager
DKK    55,00
   f.eks citronfromage, ananasfromage, appelsinfromage m.fl.
Pære Belle Helene
DKK    58,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    68,00
Natmad
Diverse supper fra
DKK    55,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål
DKK    55,00
   eller med kartoffelsalat.
3 slags tærter m. salat og grovbrød.
DKK    60,00
Pålægsbord
DKK    70,00
   2 slags pålæg, lun leverpostej, ostefad, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00