|
|
|
Diner Transportable |
Min. 10 kuverter - hvor intet andet er nævnt. |
Supper |
|
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes |
|
|
|
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes |
|
|
|
Fransk løgsuppe m. ostecroutons |
|
| |
Forretter |
|
Tarteletter m. høns i asparges |
|
|
|
Kold stegt kyllingebryst |
|
|
på sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas og ærter. Flûtes. |
|
|
Kold fiskefad m. flûtes |
|
|
Med rejer, asparges, dilddressing, citron og caviar |
|
|
Tunmousse |
|
|
m. rejer, asparges, citron og flutes. |
|
|
Røget ørredfilet på sprød salat |
|
|
Med rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes. |
|
|
Hovedretter |
|
Helstegt svinekam |
|
|
Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs |
|
|
Farseret svinekam |
|
|
m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce. |
|
|
Kogt oksekød (suppekød) |
|
|
Med haricots verts, hvide kartofler,
rødbeder og peberrodssovs. |
|
|
Helstegt svinemørbrad m. bacon, æbler, soltørrede tomater |
|
|
Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce. |
|
|
Kalvesteg som vildt |
|
|
Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce. |
|
|
Kalvesteg m. blomkål, gulerødder |
|
|
Broccolisalat, hvide kartofler og skysauce. |
|
|
Kalveculotte |
|
|
Dertil baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce. |
|
|
Lammekølle m. persille/hvidløg |
|
|
Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce. |
|
|
Rosastegt andebryst |
|
|
m. babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce. |
|
|
Helstegt oksemørbrad |
|
|
m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat. |
|
|
Buffet'er |
|
Frokost-buffet 1 |
|
|
Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade og citron, rejer m. mayonnaise, kold hamburgerryg m. italiensk salat, kold flæskesteg m. rødkål, lun leverpostej m. bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer. (incl. brød og smør) |
|
|
Frokost-buffet 2 |
|
|
Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfrie kartofler, porretærte, tomattærte, mixed salat, grovbrød, kvarg-kage. |
|
|
Aften-buffet 1 (vælg 3 slags kød og 2 kartofler) |
|
|
Vælg fra samme liste som aften-buffet 2
|
|
|
Aften-buffet 2 (vælg 4 slags kød og 2 kartofler) |
|
|
1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle
1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Ovnbagte pestokartofler
5 Krydderstegte kartofler
6 Bagte kartofler m. kryddersmør
Til begge aften-buffet'er medfølger salatbar bestående af; iceberg, majs, ærter, tomat, agurk, pastasalat, bønnespirer og dressing. |
|
|
Dessertbuffet |
|
|
m. 2 slags is, 2 slags kage, fromage, syltede frugter, div. dessertsaucer. |
|
|
Desserter |
|
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce |
|
|
|
Fløderand m. is og karamelsauce |
|
|
|
Diverse fromager |
|
|
f.eks citronfromage, ananasfromage, appelsinfromage m.fl. |
|
|
Pære Belle Helene |
|
|
|
Hjemmelavet is m. hindbærpureè |
|
| |
Natmad |
|
Diverse supper fra |
|
|
|
Frikadeller m. stuvet hvidkål |
|
|
eller med kartoffelsalat. |
|
|
3 slags tærter m. salat og grovbrød. |
|
|
|
Pålægsbord |
|
|
2 slags pålæg, lun leverpostej, ostefad, rugbrød, grovbrød, kaffe og the. |
|
|
|
|