|
|
|
A La Carte |
Supper |
1: |
Klar suppe. |
|
|
Med boller og urter. |
|
2: |
Flødelegeret svampesuppe |
|
|
parfumeret m. Madeira. |
|
3: |
Fransk løgsuppe |
|
|
med ostecroutons. |
|
|
Forretter |
5: |
Rejecocktail |
|
|
med dressing og flûtes. |
|
|
Fiskeretter |
9: |
Stegt rødspætte |
|
|
med persillesovs og hvide kartofler. |
|
10: |
Smørstegte Rødtungefileter |
|
|
garneret med ferskrøget laks og ristede champignons. |
|
|
Vegetar |
12: |
Pasta Penne |
|
|
med sauterede grønsager og svampe i tomatflødesauce. |
|
|
Snackkurv |
|
| |
Stegeretter |
14: |
Hotel Outrup Special |
|
|
50% hakket bacon, 50% hakket oksekød, med sautee af peberfrugt/løg/champignons, steakhouse fritter og pebersauce. |
|
15: |
Dansk bøf (300 g.) |
|
|
med bløde løg, kartofler, surt og pandesovs. |
|
16: |
Wienerschnitzel (300 g. skåret af skinke) |
|
|
med ærter, pom. Sauteé og smørsauce. |
|
17: |
Københavnerschnitzel (300 g. skåret af skinke) |
|
|
med pom. frites, ærter og bearnaisesauce. |
|
19: |
Kyllingebrystfilet grilleret |
|
|
med ovnbagte rodfrugter, grøn salat, hvide kartofler og skysauce. |
|
21: |
Mørbradgryde m. bacon, champignons og cocktailpølser. |
|
|
Dertil valgfri mellem ris eller pom. Sauteé. |
|
|
Steaks |
22: |
Steak Bearnaise (220 g.) |
|
|
med årstidens grønsager, bearnaisesauce og stegte kartofler. |
|
23: |
Peber-steak (220 g.) |
|
|
med årstidens friske grønsager, stegte kartofler og pebersauce. |
|
|
Børnemenu |
26: |
Kyllingelår med pom. Frites. |
|
|
|
|
27: |
1 fiskefilet m. pom. Frites. |
|
|
28: |
2 røde pølser m. pom. Frites. |
|
|
29: |
2 Frikadeller m. kartofler og sovs |
|
|
30: |
Pasta Penne med kødsauce. |
|
| |
Desserter |
32: |
Pære Belle Helene |
|
|
Vanilleis med 1/2 pære og chokoladesauce. |
|
34: |
2 lune pandekager. |
|
|
Serveres med is og chokoladesauce. |
|
|
Frokostretter |
41: |
Fiskefilet |
|
|
med remoulade, citron og brød. |
|
42: |
2 Frikadeller |
|
|
med rødkål og smurt brød. |
|
43: |
Bøf m. spejlæg |
|
|
med brød og surt. |
|
44: |
Stjerneskud |
|
|
med 2 stegte fisk, rejer, asparges. |
|
45: |
Pariserbøf |
|
|
med rå løg, peberrod, kapers, rødbede og pasteuriseret æggeblomme. |
|
47: |
Frokostplatte |
|
|
Sild m. karrysalat, æg, tomat, lun fiskefilet, rejer, 2 slags pålæg, lun frikadelle, ost.
Brød og smør. |
|
|
Smørrebrød |
1: |
Uspecificeret smørrebrød |
|
| |
Drikkevarer |
1: |
Isvand (pr. person) |
|
|
2: |
Sodavand |
|
|
3: |
Øl |
|
|
5: |
Snaps/bitter (2 cl) |
|
|
7: |
Cognac (Martell 2 cl) |
|
|
8: |
Bailey (3 cl) |
|
|
11: |
Kaffe/the |
|
| |
|
|